Go to navigation or go straight to content


Werken met Ansichtkaarten Gilde biedt je de volgende voordelen:


1. veel kennis van kaarten en direct mail
Ansichtkaarten Gilde is sinds 1997 actief als specialist in kaarten en direct mail. We denken kostenloos met je mee en geven je gratis advies welke kaartencampagne het best bij je doestellingen past. In de afgelopen jaren hebben we duizenden kaartencampagnes opgezet en uitgevoerd en voorbij zien komen. Maak dus gerust gebruik van onze kennis en gebruik ons als klankbord... of laat ons een volledige kaartencampagne uitvoeren.

2. sterk in verjaardagscampagnes
De laatste jaren voeren we voor major accounts in Nederland en Duitsland verjaardagscampagnes uit. Van concept, copy, design, drukwerk, personaliseren tot het dagelijks/wekelijks ter post bezorgen van de verjaardagsmailpacks. Alles onder één dak, wel zo handig. Bovendien kunnen we via onze drukwerkbegeleiders in China complexe of hoog volume kaartencampagnes zeer voordelig inkopen en dus creatiever te werk gaan.

3. creatief
Er is veel meer mogelijk met kaarten dan je denkt. Onze inspiratiedoos puilt uit met zeer creatieve kaartconcepten die we vertalen naar concepten voor onze klanten. Deze kaartconcepten komen van over de hele wereld. In onze zoektocht naar innoverende en responsvolle concepten bezoeken we (internationale) beurzen, verzamelen we ludieke kaartconcepten vanuit de Nederlandse en buitenlandse kaartenmarkt en werken we samen met IT specialisten die de kaart combineren met nieuwe media.

4. sterk in databasemanagement
Het op de kaart zetten van een adres vanuit een adressenbestand gaat bij ons via een opschoner die speciaal door ons ontwikkeld is. Deze opschoner controleert op fouten in het adressenbestand, herstelt ze en verwijdert indien gewenst dubbele records op basis van postcode/huisnummer of nog dieper: postcode/huisnummer/voorletter/tussenvoegsel/achternaam. Waar een drukkerij je bestand sec samenvoegt en print, controleren wij dus vooraf op dubbele spaties, lege records, lege velden die van belang zijn, dubbele records, buitenlandse records en zeer belangrijk... verkeerde benamingen in de achternaam zodat de aanhef juist wordt weergegeven. Geachte heer 'Afdeling Marketing,' staat bijvoorbeeld niet zo netjes. Zeker in DM een must dat alles goed wordt weergegeven. Zo zul je bij het ontbreken van een voorletter dus altijd een hoofdletter krijgen in het tussenvoegsel: Dhr. Van Galen, of indien met voorletter: Dhr. J. van Galen.

5. hoge oplages in China, scherpe prijzen begeleidend schrijven
Een besparing tot 40% op de inkoop van je mailpack is via ons China traject mogelijk. We kunnen de mailpacks in China voorzien van adres zodat ze direct aangeboden kunnen worden bij TNT, Sandd, Selekt Mail of Netwerk VSP zodra ze in Nederland aankomen. Onze Xerox digitale pers zorgt er bovendien voor dat we je zeer scherpe prijzen kunnen bieden voor het drukken van een begeleidend schrijven (briefje of kaart). Deze worden dan in China of in Nederland aan het mailpack toegevoegd en in Nederland ter post aangeboden


                    


6. specialisten in handgeschreven kaartcampagnes
Vanaf 1998 houden we ons al bezig met het personaliseren van kaarten in handschrift. Dat ging eerst via inktjet, daarna digitaal en sinds kort met echte penrobots. Deze robots schrijven met een echte pen variabele data op een kaart. Het handschrift op de kaart is dus niet van echt te onderscheiden. Saillant detail: de eerste penrobotcampagne hebben we voor een klant uitgevoerd op een envelop en brief...


                                              


7. responsgericht
Het draait maar om 1 ding in DM en dat is respons. Ansichtkaarten Gilde wordt gerund door direct marketeers die gefocused zijn op resultaat. Dat merk je niet alleen in advies, concept en copy, maar voornamelijk in het resultaat. Test ons maar. We zullen je niet teleurstellen. En als het een keer tegenvalt (jawel, wij zijn ook maar mensen, niet alles is even responsvol), dan balen we daar misschien nog wel meer van dan onze klanten.

Daag ons uit!
Geef aan wanneer de mailing bij je klanten en relaties op de mat moet liggen en dan maken we samen een planning die altijd gehaald wordt. Ontwerp van de campagne kunnen wij voor je verzorgen, maar uiteraard is het ook mogelijk dat je eigen bureau of ontwerpafdeling de opgemaakte bestanden aanlevert. De productie van de mailing, het personaliseren en eventuele fulfilment van de kaarten verzorgen we graag voor je. Levertijd is altijd in overleg en afhankelijk van de oplage van je kaartenmailing. Daag ons uit en maak een afspraak!

 

-->